Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bemutatkozás másként

2009.10.01

Ezt a honlapomat azzal a céllal hoztam létre, hogy segítségére legyek azoknak, akik a gyógyulás útjára kívánnak lépni, vagy csak éppen útmutatásra van szükségük az akadályok leküzdésére, ill. életüket egészségesen szeretnék élni, így kihasználva annak örömeit, ajándékait, lehetőségeit.

Ennek eléréséhez komplex terápiát dolgozunk ki együtt, ami a lehető legsikeresebb eredményt hozza az együttműködők számára.

Fontosnak tartom az embert, mint egységet vizsgálni, és a betegség ill. probléma okát megszüntetni a "fájdalomcsillapítás" helyett. Ehhez egymást kiválóan megerősítő/támogató kezeléseket alkalmazok, akár a jövő gyógyászatát ötvözve az ősi technikákkal, mindezt legjobb tudásommal és személyes tapasztalataimmal kiegészítve.

Amennyiben Ön úgy gondolja, segítségére lehetünk, nézzen be hozzánk.

 

Magamról

Gyermekkorom óta megéreztem mások betegségét, tanácsot tudtam adni egészségi és lelki problémáik segítségében.
Komolyabban kezdtem foglalkozni a betegségeket kiváltó okok felkutatásával, azonban egyre többször szembekerültem avval a ténnyel, hogy amit én megértek azt más nem biztos, hogy ugyan-úgy értelmezi.
Mivel a betegség személyhez kötött, ezért elengedhetetlen a gyógyulás folyamatában, hogy a gyógyulást kereső ne értse meg azt a folyamatot, amelyben részt kíván venni.
Minden egyes lény, aki - ami a létezés folyamatában részt vesz, attól függetlenül, hogy milyen csoportba tartozik, hordoz magában olyan jelzőket, tulajdonságokat, amitől egyénivé válik. Dolgoznak benne olyan elemek, energiák, amelyek a tulajdonságát, alakját, egyéniségét formálják meg.
Pont ez az, amiért egyénhez szabottnak kell lennie a gyógyítás, gyógyulás útjának.     
Önmagam képzését és hitelességét nagyon fontosnak tartom, mert a tanulás folyamatát nem szabad megszakítani.
Az alábbi iskolákat, tanfolyamokat végeztem el
Táltos iskola 1998
Szellem sebészet 2000
Spirituál Human Yoga 5/1. 2000
Parapsychológia 2004
Vizsgát tettem az EGÉSZSÉGÜGYI TOVÁBBKÉPZŐ INTÉZETNÉL
Egészségügyi modul 2005

  • anatómiából, kórtanból, egészségügyi alapismeretekből, valamint:

Természetgyógyászat  2006 természetgyógyászatból.

  • Amelyek középfokú egészségügyi végzettségnek felelnek meg.

Kineziológia 2007

A világ arcát lefesteni nem lehet, nem is ez a szándékom, csak meg szeretném mutatni abból a nézőpontból, ahogyan én látom. Valljuk be ősszintén, mindenki a saját szemszögéből látja a dolgokat és a történéseket. Ennek ellenére ha a körülöttünk lévők véleménye inkább borúlátó, mint napfényes, akkor az éppen felettünk lévő nyári zápor hamarosan sötét, mindent beborító viharrá növekszik. Ilyenkor hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy a felhők felett mindig süt a Nap, s ez a lényeg "mindig".
Mi is a "felhő"?- a belőlünk párolgó negatívum, amely falat húz a fejlődés és közénk. Ha
eltudjuk hinni, hogy ezek a felhők áttörhetetlenek, akkor tulajdonképpen fel is adtunk mindent.
Hiszen nem értünk meg semmit abból a világból, amelynek részeként létezünk. Valójában a mi problémánk nem a világmindenség problémája mindaddig, amíg a tanulás útját járjuk és nem halasztjuk el az utolsó lehetőséget is, a felismerésre.    
A problémának mindig feladata van, mégpedig az, hogy tanítson. Nem azért jön létre, hogy beletörődjünk és feladjunk mindent, hanem ismerjük fel, hogy nem a fejlődés útján járunk, eltévedtünk.
A lényege, hogy teljesen körbefon és létezésünk minden szintjén jelen van, úgymint:

  • Mentális, vagyis a gondolkodásunk
  • Asztrális, vagyis az érzelmi
  • Anyagi, vagyis a fizikai testi szinten

Ezért nagyon fontos, hogy mind a három szinten felismerjük és megoldjuk. Ha csak egy szinten, (ami általában a fizikai szint) próbáljuk megváltoztatni, akkor nem a valódi problémával foglalkozunk, hanem csak részleteket emelünk ki belőle. Bizonyos sikereket  érhetünk el, de igazán nem oldottunk meg semmit. Mindaddig, amíg csak a részletekkel foglalkozunk, látszólag új ruhában, de mégis ugyanaz a feladat vár megoldásra és tapasztalataim szerint egyre nehezebb és nehezebb teherként jelentkezik számunkra.
Éppen ez az, amiért azt a személyt, aki problémájával megkeres több szinten és több nézőpontból figyelem és a személyének megfelelő tanáccsal vagy gyógymóddal látom el.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.